joi, 26 februarie 2015

Mobila pictata cisnadioara

Casa Luxemburg Casa Luxemburg, Cheile Gradistei Cheile Gradistei Cheile Gradistei. Mobilă pictată Sibiu, Mobila la Comanda, Romania; Mobilier pictat traditional.


Mobila Pictata a distribuit fotografia postată de Artizanat.

Am mai văzut mobilă pictată cu dăruire, dar bucătăria asta e o minune. Cisnădioara, județul Sibiu, găzduiește un frumos atelier unde primesc.


Atelierul păstrează și acum prima piesă pictată, un șezut de scăunel . Colectivul nostru lucrează mobilier pictat tradiţional din primăvara anului.

Cisnădioara, Județul Sibiu; Mircea Ungurean +(0)78602 . Mobila pictată cu motive tradiționale românești nu mai este doar un obiect de muzeu, ci începe să-și facă apariția și prin casele de vacanță . Cisnădioara, lăzile de zestre, scaunele, mesele sau dulapurile. Fabrika de Case - Mobila pictata, Mircea Ungurean ”Ideea mi-a . Ei sunt initiatorii unei afaceri cu mobila noua, pictata in stil vechi.


Mobilierul pictat la Cisnadioara a ajuns in Japonia, Pakistan, India, Australia . Am stat de vorbă cu Oana Cerbu, care era la târg împreună cu Florentina, sora ei mai mică. Societatea este specializată în producţia de mobilier şi alte articole din lemn masiv, având o permanentă comtinuitate şi evoluând în toţi aceşti ani.


Mici afaceri de familie în mediul rural - Mobilier în stil săsesc.

Oana Cerbu (vezi foto), au deschis în Cisnădioara, județul Sibiu un atelier de mobilier din lemn de bra pictat, numit M'Art – mobilă transilvăneană pictată. Pensiunea Sub Cetate se afla in Cisnadioara, chiar la poalele dealului. Are mobila pictata in fiecare camera, mai putin in apartament care in . Recenziile turiștior la Pensiunea Subcetate Cisnadioara. Personalul este ok, camerele arata foarte frumos, au mobila pictata (ceva specific zonei).


Mesterii sibieni au pastrat si astazi obiceiul sa picteze mobila din lemn. Colectia atelierului condus de Mircea Ungurean duce mai departe .