marți, 24 februarie 2015

Cata samanta de soia intra la un hectar

Soia este una din plantele agricole de cea mai mare importanta pentru alimentatia umana,. Cantitate de sămânţă la hectar: 60-1kg.


Afaceri agricole profitabile cu soia se pot face și la noi în țară, confirmă ing.

Aproape 10de ha de soia au pierit din cauză că au stat acoperite de apă. Cât se va plăti pentru hectarul de soia în 2015?


CULTURA DE SOIA - trottinel, on , said:Si cu ce va ganditi sa o semananti? Ma tenteaza si pe mine ideea de a semana soia la primavara pe ha.

Soia este mai puţin pretenţioasă faţă de culturile cu care intră în rotaţie. Accesați Sãmânta si semãnatul - Sãmânta de soia trebuie sã aibã o germinatie minimã de.


Numãrul de plante la hectar si distantele între rânduri. Sola trebuie sã reprezinte în amestecul furajer 30-, atât pentru siloz, cât si pentru . I: Care este epoca optima, norma de samânta si adâncimea de semanat la soia ? Elemente tehnologice pentru o cultură de soia reușită. Grapa cu discuri este o unealtă care trebuie evitată pe cât posibil,.


Soia se seamănă când în sol temperatura minimă de germinaţie este de. Zonele favorabile culturii de soia sunt: Campia din sudul tarii, Dobrogea, Campia din.

Eu cultiv soia încă din 200 am început cu 1de hectare, în 20am. INCDA Fundulea două soiuri – Daciana şi Triumf –, cât şi din import,.