luni, 16 februarie 2015

Blat baie travertin pret

Echipa de profesionisti Rocas Decor va sta in permanenta la dispozitie, oferindu-va produse la cele mai avantajoase preturi. Iti stam la dispozitie travertin pentru baie sau bucatarie la cel mai ieftin pret! La Piatraonline gasesti travertin pentru placari interioare sau exterioare cu livrare .

Blat de masa din marmura, granit, travertin. Blaturile de masa sunt alegerea perfecta pentru bucatarie si baie, inclusiv pentru zona de receptie a firmelor. Transportul travertinului nu a fost inclus in pret, am rezolvat acest aspect cu.


Blaturile de baie din travertin sunt foarte elegante datorita texturii unice a acestui tip de material, fiind folosite cu precadere in baile cu design retro, traditional.

Blaturi Simeria, Specificatii Dimensiune La comanda Grosime cm Culoare Crem-Bej Tara de Provenienta. Blaturi marmura la comanda la cel mai bun pret.


Depozitul Vinca iti propune o gama variata de blaturi din granit la preturi mici. Comanda online blaturi din granit pentru bucatarie sau baie sau vino in . Blaturi Granit Marmura si Travertin pentru bucatarie si baie.


Piatra - Cuart Compozit - Granit - Marmura - Travertin - Ardezie - Onix.