joi, 5 februarie 2015

Jaluzele panglica

Jaluzelele verticale model Buget sunt cele mai ieftine produse din oferta noastra. Panglicile se rotesc prin manevrarea unui lant cu margele, iar strangerea lor . Jaluzele verticale, perdele panglica, referinte - Jaluzele verticale din material textil, poliester, fibra de sticla, cu sina din aluminiu culoare alba.

Mai mult, aceste jaluzele sunt tratate antistatic, având o bună stabilitate. Címkék: jaluzele verticale marosvasarhely mures perdele panglica . Rulouri si Jaluzele TARGU MURES, Târgu Mureș.


Confectionam la dimensiuni exacte pentru ferestrele Dvs.

Jaluzelele verticale sunt alternativa moderna la perdelele si draperiile clasice. Masurati la milimetru si nu faceti rotunjiri . Cumpara Perdele panglica Jaluzele in Targu Mures România — de la S. Cateva dintre cele mai folosite componente sunt tabachera, snur, panglica, role sau.


Tabachera panglica pentru comanda rulouri exterioare aluminiu alb. Latimea:80-90mm; Compozitie fibroasa: -BBC-bumbac, -PES-poliester, -PA-poliamida, -Viscoza; Contextura:tesut; Culori :Conform . MISCHIATI GROUP, cu experienta in domeniu de peste ani, produce, comercializeaza si monteaza jaluzele verticale, perdele panglică, jaluzele orizontale . Rulouri exterioare MCA din aluminiu cu barieră termică casetă Outbox casetă dreaptă cu unghiuri de 45° un.


Numite si jaluzele exterioare acestea au ca mod de actionare: – manual cu panglica, snur, arc sau manivela, – electric cu buton sau telecomanda.

Actionarea cu panglica este recomandata in special la rulourile exterioare suprapuse care sunt o prelungire a tamplariei, actionarea fiind dispusa pe partea . Actionarea rulouriror exterioare aplicate poate fi facuta manual, prin snur sau panglica, pot fi actionate cu manivela sau pot fi actionate electric prin intrerupator . Ne gasiti in Targu-Mures, cu cea mai mare diversitate de perdele si draperii, In Galeria Comerciala a Hypermarket-ului Real, pe B-dul DECEMBRIE 191 la. Reparatii si reconditionari pentru jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete textile,.