joi, 19 februarie 2015

Adeziv bison pentru cauciuc

BISON Liquid Rubber - Adeziv pentru cauciuc. Detalii produs Specificatii Mod de folosire. Pastă reparatoare pentru repararea, protejarea şi .

Descriere Produse înrudite (2) Review-uri (1) Intrebări și răspunsuri (0). Pasta reparatoare pentru repararea, protejarea si . Adeziv rezistent la apa, ideal pentru repararea obiectelor din vinyl si PVC moale DOMENIU DE UTILIZARE Lipeste . Adeziv conceput pentru lipirea sau etansarea cauciucului, a obiectelor din piele, a materialelor textile sau din neopren cat si pentru o serie de materiale sintetice .

Adeziv de contact universal, foarte puternic, lichi ce are la bază cauciuc neoprenic, răşini sintetice şi solvenţi. Lipeşte o multitudine de suprafeţe ce necesită . Pasta reparatoare de impermeabilizare si protectie. Este ideala pentru lipirea si etansarea cauciucului, a pielii, . Pasta adeziva de calitate superioara, transparenta, pentru repararea, protejarea si etansarea unei game variate de obiecte. Preturi pentru Adezivi, spume, silicoane, benzi de la lei.


Adeziv de contact universal, foarte puternic, lichi pe baza de cauciuc neoprenic, rasini sintetice si solventi. Ideal pentru lipirea sau laminarea mai multor tipuri . Bison kit si nu tine (ala care e ca prenadezul).

Materiale sintetice, metal, cauciuc, portelan, pluta si lemn. Adeziv Bison Poliuretanic Monocomponent g. Lipeste: plastic laminat, lemn, cauciuc, piele, beton, metal. Adeziv de contact-BISON KIT 250ml, produs din gama Adezivi. Adeziv de contact universal, foarte puternic, lichi pe baza de cauciuc neoprenic, rasini sintetice . DETALII PRODUS: Pasta reparatoare pentru repararea, protejarea si impermeabilizarea a 10obiecte.


Ideal pentru lipirea, fixarea si etansarea cauciucului, . SUPER GLUE: Adeziv universal, puternic si rapid. Lipeste multe materiale pastice, metal, cauciuc, portelan, lemn, piele, carton, bijuterii.


Mastic de etansare pe baza de cauciuc siliconic. BISON Acrylic 300ml diverse culori, imbina materiale de constructie.