marți, 5 august 2014

Samanta de sofran

Cei mai mari producători de șofran sunt Spania și India care produc împreună mai bine de 2tone pe an, reprezentând din producția . Seminte sofran (Cocus sativus) 10seminte disponibil la Covera. Cumpara Seminte sofran (Cocus sativus) 10seminte cu numai 1lei.

Sofran bulbi - bucati - Lei, Gradina, Alte seminte. Pentru a obtine Kg de sofran trebuie adunate peste 150.


Denumit „aurul roşu” şi binecunoscut gastronomilor, şofranul este mirodenia cea mai scumpă din lume.

Oferte: seminte de struguri, in, canepa, sofronel, dovleac, armurariu.

Mult de tot doresc s -mi cump r ni te bulbi de ofran, oare unde aflu i c t ar costa. Sofranul Sofranul este considerat cel mai scump condiment de pe glob si asta din cauza greutatii cu care se recolteaza si prelucreaza acesta.


Floarea de Sofranel este mica, tubulara, alcatuita pe tipul 5. Cantitatea de samanta folosita la semanat variaza foarte mult pe glob, datorita in . De la şofran la usturoi, de la trufe la muştar, cultivarea condimentelor şi a plantelor aromatice a fost o afacere bună încă din vremuri istorice. Sofranul, ca mirodenie, consta in cele trei pistiluri ale crocusului de sofran.


De la paella spaniola si celebra bouillabaise din sudul Frantei, pana la orezurile italiane si indiene, sofranul este un condiment fara care bucatariile lumii nu ar . Seminte Sofran - seminte de plante medicinale si aromatice, de la care se folosesc petalele in industria alimentara si farmaceutica, iar din seminte se extrage . Ea va fi comercializata sub denumirea de DSK.