vineri, 22 august 2014

De ce iese fum din soba

Ultimul timp mulți oameni barbați si femei ma telefonează si încep aproximativ cu cuvintele de mai sus, sau spun că iese fum la soba care au . Probleme cu hornurile - Daca o soba scoate fum in camera, un horn inadecvat este cea mai probabila cauza. Eficienta incalzirii poate fi depistata, de multe ori, .

Cosul de fum, conform legislatiei, trebuie curatat de catre persoane sau firme autorizate in. De ce cand deschid usa pentru a introduce lemne, iese fum ? Un tiraj optim inseamna in primul ran cosuri de fum corect dimensionate. Daca semineul, soba de teracota sau centrala termica nu au un tiraj corespunzator, . Trebuie sa tineti cont ca atat la semineu, soba sau centrala, cosul de fum se poate. Cand deschid usa centralei pentru a introduce lemnul iese fum.


SOBE de teracota - am inteles treaba cu metri cubi, insa nu pricep de ce pe site pun mp? SOBE de teracota - Page 116postărifeb. SOBE de teracota - Page 109postăriSept 2013Cosuri de fum - Page 8postărifeb. Pagini similareCosuri de fum - o stiinta inexacta!


Stiati ca un horn adecvat este, de fapt, mult mai important pentru arderea cu succes a lemnului decat o soba buna sau un . Negreala de la cos de fum de la soba de teracota! Negreala urit mirositoareFumul iese cald din soba iar afara temperatura .

Iti va fi de folos un spaclu mic,un polonic si o lampa sa te uiti in soba ca sa vezi. Insa iese fum si atunci cand faci focul, iese pe usa deschisa. Problemă coș de fum boiler pe lemne baiepostăriDec 2015Sibar sau nu pe cosul de fumpostăriApr 2014Ajutor sfaturi soba. Dec 2013Distanta intre cosul de fum si centrala termicapostăriSept 2013Mai multe rezultate de la sobarul.


Se aprinde un chibrit, se pune pe rumeguș, se închide ușa sobei și. Tot fumul iese in casa, iar pe horn deloc.