miercuri, 20 august 2014

Cai tractiune din bucovina

Concurs tracţiune cai - Draft Horse Pull Contest (Gura Humorului, Bucovina, Romania, 2015). Concurs tractiune cai - Cei mai puternici cai din Romania 2016.


Fermierii din Suceava vor să omologheze calul de tracţiune bucovinean.

Vor recunoaştere internaţională pentru această rasă şi spun că . Cumpara armasari, iepe, manzi, ponei direct de la proprietari. Anunturi gratuite pe publicu cai de vanzare si cai de tractiune.


Caii Bucovinei, Cosna, Bistrita-Nasau Romania.

Caii de la herghelia din Rădăuţi au purtat, adesea, steagul. Talentul, calităţile şi valoarea cailor de rasă din inima Bucovinei au . Vezi cine sunt Caii Bucovinei și cine e omul responsabil de aceste minunate animale care te așteaptă să urci în șa și să descoperi Țara . Hutulul este o rasa de cai mici, originara din Muntii Carpati. Bucovina, Maramures si Pocutia (in Ucraina). Hutulul este adaptat perfect pentru toate activitatile zilnice, de la calarie la tractiune.


Caii care participă la acest concurs sunt folosiţi efectiv la munca în. In anul 178 in primii ani de dupa ocuparea Bucovinei de catre Imperiul Habsburgic, a fost infiintata o herghelie de cai de rasa in orasul Vascauti, cu.


Duminică, de la ora 10:0 au loc două expoziţii, una de cai şi una de câini din rasa Ciobănesc Românesc de Bucovina.

Pensiunea Acasă în Bucovina este situată în imediata apropiere a staţiunii Gura. Pe lângă animalele uzuale ale fermei aici găsim şi cai lipiţani, care sunt vizitaţi în.


Numărul mare, de peste 3de rase de cai, ilustrează diversitatea mare a acestei. Semigreul românesc, Calul de sport românesc, Calul de Bucovina. Anul acesta sunt în program Cupa Bucovinei de sărituri peste .