miercuri, 13 august 2014

Profil led incastrat

Profile LED de aluminiu - rotunde, drepte sau de colt. Pretul este pentru bara de 2m Caracteristici - Profil din aluminiu pentru banda LED , pentru montaj incastrat - Pentru banda LED cu.


Profil led incastrat pentru banda led 352 50sau 563 latime maxima acceptata 12.

Profil Aluminiu Incastrat Dispersor Mat LZ1la cel mai Avantajos pret doar la Led Zone! Consultanta tehnica despre produsul profil aluminiu incastrat dispersor . Vindem Profile Le Banda Le Executam si Montam proiecte cu Banda Led si Profile.


Profil led incastrat, suport pentru banda led 352 50sau 563 latime maxima acceptata 12.

Profil Banda cu Led Ingropat - MT - Aluminiu . Profil aluminiu banda le banda cu leduri, mobilier, parchet, gresie, iluminat cu led-uri. Se poate folosi cu orice tip de banda LED de maxim mm latima.


Montat intre placi de gresie, faianta sau intre gresie si parchet, Profilul din aluminiu pentru Banda LED 12V, ofera un design modern cu costuri destul de mici. Profil din Aluminiu pentru banda LE montaj- incastrat.


Optional dispersor material plastic transparent (05-30-561) sau mat (05-30-562). Profil TRIADA pentru banda le pentru montaj incastrat, 2m.


Profil aluminiu cu difuzor lampa LED incastrata, 3. De la suruburi la scule, gama noastra de produse includ.

Corpuri de iluminat cu montaj încastrat, gama LED-uri, Tşi T8. SEO INCASTRAT OPAL XTP T2x28W EVG IPM625. Profil aluminiu incastrat LUM 2- 15mm.