marți, 12 august 2014

Hotel belvedere sovata

Hotelul Belvedere se află într-o zonă liniștită din Sovata, aproape de pădure, și oferă piscină interioară, saună, Wi-Fi gratuit și camere cu aer condiționat. Rezervari Cazare Hotel Belvedere Sovata la PRETUL MINIM GARANTAT. PLATA DIRECT LA HOTEL, fara carte de credit !

Hotelul Belvedere Sovata vă pune la dispoziție cele mai frumoase camere din stațiune, cu o panoramă de vis! Hotel Belvedere Sovata va asteapta cu tot ce are mai bun si frumos! Mariei Bendres, Madalinei Paunescu, Alinei Alin şi altor le .

Hotelul Belvedere Sovata dispune de un centru SPA care va pune la dispozitie o piscina cu apa dulce, una cu apa sarata, saune (turceasca si finlandeza), . Cazare online cu mari reduceri la Hotel Belvedere Sovata. Reduceri substanțiale până la , confirmare instantanee.

Hotel Belvedere offers an indoor swimming pool, a sauna, free WiFi and air-conditioned rooms, set in a quiet. Salut tuturor, Va rog ce-mi recomandati intre hotelul Belvedere si hotelul Faget din Sovata? A fos - solicitari informatii, impresii, recomandari . Vezi pe forum cele pareri si impresii ale turistilor care au fost la Hotel Belvedere Sovata inainte de a face o . Vezi tarife de cazare, adresa si fotografii Hotel Belvedere Sovata.


Book Hotel Belvedere Sovata, Sovata on TripAdvisor: See traveler reviews, candid photos, and great deals for Hotel Belvedere Sovata, ranked #of 12 . Hotel Belvedere este situat in Sovata si dispune de locuri de cazare ( double, single si apartamente ) dotate cu: baie proprie, uscator de par, halate. Unitatea noastră hotelieră dispune de de . TE INVITAM INAPOI IN NATURA INTR – O OAZA DE LINISTE SI RELAXARE LA HOTEL BELVEDERE SOVATA.


Cele mai mici tarife pentru cazare la Hotel Belvedere Sovata.