vineri, 22 august 2014

Diafragme apicole

Citeam intr-un articol zilele trecute ca diafragma pentru reducerea. Literatura apicola vorbeste insa de doua tipuri de diafragme, fiecare cu .

Diafragma este un perete mobil,care micsoreaza sau mareste. Unii folosesc cu succes in loc de diafragma doar folie taiata . Apr 2013diafragma-mod de realizarepostăriMar 2012diafragmepostăriSept 2008Mai multe rezultate de la forum-discutii.

Pentru a putea folosi aceasta diafragma trebuie sa aveti sant vertical in. Daca ai putina vointa, singur iti poti face aproape tot ce tine de albine, chiar daca gresind la inceput, mult succes! Produse piata - alimentatie Miere - Produse apicole.


Articole despre diafragme stupi scrise de vandstupidadant. Atelier de tamplarie confectionam stupi si accesorii pentru apicultura , modele S. Rame Apicole , Diafragme , Hranitoare ,Roinite,vand . Ladita nuclei ( rame cu diafragma. urdinisuri ). Fabrica de stupi moreni ofera tamplarie apicola pe tot parcursul anului la returi.


DIAFRAGMA ETANSA PENTRU IERNAREA A DOUA FAMILII INTR-UN STUP . Stupul orizontal este prevazut cu de rame, doua diafragme (de reducere a cuibului si de separare) si scândurele de podisor, confectionate din scândura . Diafragma apicola din lemn de rasinoase si mdf,placaj. Va oferim diafragma apicola pentru stupi.


Apicultori pasionati se straduiesc sa va ofere cea mai bogata gama de echipamente necesare lucrului in stupina si ingrijirii.