miercuri, 20 august 2014

Cati wati are un kw

Daca un bec are 1de wati, ce inseamna? Cum calculez consumul de curent la aparatura electrica ? Dec 2011Cati Joule = 1WattpostăriMai 2008Consum energie electricapostăriMai 2004Mai multe rezultate de la forum. Pagini similarePuterea se masoara in W ( wati) avand ca multiplu KW ( kilowatul) in urmatorul raport.


Energia electrica se masoara in Wh ( wati-ora) si are ca multiplu KWh . Intr-un regim de funcţionare continuă kWh de energie vă va asigura,. Un Watt este o cantitate mică de putere şi de aceea se utilizează de obicei un multiplu,.


Atentie, este vorba de doua unitati de masura diferite! W este puterea nominala a unui aparat iar .

De ce nu intrebati pe Googu inainte sa postati aici si sa riscati sa fiti jenibili. Wh), megawatt-oră (MWh), gigawatt-oră (GWh) și terawatt-oră (TWh). Accesați Watt to kilowatts conversion table - W, kW.


Calcule puteri, tensiuni, volti si wati GREEN ENERGY: Free Energy. Pagini similareCalcule puteri, tensiuni, volti si wati Aveti Energie verde gratuita! W) - necesar pentru determinarea numarului si tipului de . Capacitatea de a genera electricitate este măsurată în waţi. Un bec de 60w consuma intr-o ora 60Wh adica KWh. Matizul are kW si vrem sa aflam cati CP are.


Daca 1cp = 736W, vom transforma kilowatti in watti = kW = 380W. LE: postat in acelasi timp numai ca netul merge ca. In total, 4kWh (diferenta de consum intre un CRT vechi si un LED nou) sunt.