marți, 19 august 2014

Calandre profesionale

Comercializam o gama larga de Calandre industriale, profesionale, presa calcat rufe si alte echipamente profesionale industriale de sapalt si finisat rufe. Mașini de spălat rufe, uscătoare și calandre profesionale.


Calandre profesionale de pana la 5M diametru.

Calandre pentru hoteluri, spălătorii, spitale. Calandre de călcat lenjerii profeisonale. Descopera intreaga oferta Maxigel pentru Calandre calcat rufe.


Calandre profesionale, echipamente calcat.

Calandre calcat electrice, abur sau gaz pentru calcat si uscat rufe si lenjerie in hoteluri, pensiune, spitale, spalatorii . Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Masini Rotative de Calcat Oferite Spre Vanzare de Distribuitor Calandre Profesionale Lavamac - Masini de Calcat Industriale Presa de Calcat Calandre de . Masini de Calcat Profesionale din Gama LR Oferite spre Vanzare de Distribuitor Calandre Profesionale Lavamac - Vanzare Calandre Industriale Masini de . Masini de Calcat Profesionale Oferite spre Vanzare de Distribuitor Calandre Industriale Lavamac - Vanzare Calandre Profesionale Masini de Calcat . Masina de spalat profesionala 10kg, uz intens, INOX.

Calandru cu uscare, cu benzi transportoare si rola Ø500. Masini de spalat industriale,masini spalat profesionale,calandre de calcat rufe, uscatoar rufe - Echipamente profesionale industriale spalatorie pentru spitale . Neomine: produse si accesorii Miele pentru casa si Professional. Oferta de echipamente pentru dotarea spalatoriilor profesionale pe care Romclean Import o pune la dispozitie clientilor sai cuprinde si calandre, diferite model.


Spălătorii profesionale – prezentare teoretică. Cărucioare speciale pentru rufe murdare și curate .