vineri, 15 august 2014

Sfesnic cu 5 brate

Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie. Sfesnic metalic cu brate aluminiu nichelat inaltime cm Sfesnicul Romulus este realizat din aluminiu slefuit si nichelat.


Sfesnice cu brate argintate sau metalice.

Sfesnic decorativ cu brate, model argintiu. Sfesnicul cu brate Evelyn ofera un adevarat spectacol vizual in cadrul fiecarei mese pe care o serviti in familie, in compania prietenilor sau a persoanei iubite. Alege din oferte pentru sfesnic brate.


Sfesnic brate - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Material: Bronz Tara de provenienta: India Dimensiuni: D x h x L = x x (cm). Sfesnicul cu brate este ideal cand aveti mese festive. Rental decor inchiriaza sfesnice si lampadare, diverse modele pentru nunti, botezuri, petreceri, sedinte foto, evenimente corporate. Sfesnic inox brate - Sfesnic din inox cu brate detasabileInaltime: cm.


Dimensiune: Lăţime: cm, Lungime: cm, Înălţime: cm. Lumanarilor le sta mai bine intr-un sfesnic decorativ: sfesnice de nunta, sfesnice argintate,. Sfesnicul cu brate argintat este ideal pentru o femeie romantica sau pentru o doamna pasionata de decoratiunile de masa de lux. Magazine şi preţuri - Sfesnice Charisma Sfesnic Brate 45RON!


Sfesnic5Brate) Dimensiuni: 37Χ37ΧCM Material: METAL.

Descriere obiecte argint: Detalii obiect. Deosebit sfesnic, cu brate, model decorat cu frunze aurii. Sfesnic auriu, cu brate, model elegant. Sfesnicele sunt obiecte decorative ce pot decora cu succes orice masa conferindui un aer nobil,mai cu seama in incaperile ce gazduiesc un eveniment special. Sfeşnic argintiu cu braţe, model Victoria, de înălţime cm.


Acest produs se poate asorta cu aceleaşi modele de sfeşnice din gama Victoria de înălţime 105 . Inchiriez sfesnice argintii, cu brate, m inaltime pretabile pentru diverse evenimente. Pretul este negociabil in functie de numarul de sfesnice inchiriat.