joi, 7 august 2014

Dopuri protectie scaune

Descoperiti produse din sectiunea Capace Plastic Si Dopuri de la. Se foloseste la picioare de scaune, protectia capetelor de teava, in constructii metalice.

Producem capace din plastic-in diverse dimensiuni- pentru diferite tevi si. Dopuri protectie scaune, mese, garduri, confectii . Diametrul se masoara la exteriorul tevii piciorului scaunului.

Inainte de a da comanda, va rugam sa masurati corect . Dimensiunile de mm x mm sunt standard pentru toate scaunele tip Vizitor. Dopuri pentru ţevi,capace pentru picioare.


Dop ţeavă pentru reglare pe înălţime-cu piuliţă hexagonală,M10x2 plastic negru. Totodata acestia sunt potriviti daca doriti ca . Dopuri gar dopuri plastic, dopuri patrate, dopuri rotunde, dopuri confectii metalice, dopuri protectie, dopuri mesa, dopuri scaun, confectii metalice, mobilier . Dop oval plastic 30xmm cu montaj interior. Acest dop plastic se monteaza la picioarele scaunelor.


Execut dopuri de protectie din plastic pentru mobilier metalic:mese . Dop de protectie realizat din cauciuc pentru scarile piscinelor. Producem dopuri plastic diverse marimi pentru confectii metalice.


Acestea pot fi folosite la garduri, mese, scaune, somiere . Gard-Ideal-Cluj dopuri pentru picioare scaune Gard-Ideal-Cluj Produsele se pot.