joi, 14 august 2014

Rolete casetate cu ghidaj pret

Preturi rolete interioare, rolete textile casetate, actionat cu lant, rolete cu prindere lipire. Aflati imediat pretul – aici gasiti un calculator online pentru preturile roletelor. Roletele cu caseta si ghidaje sunt mai scumpe decat cele simple, pentru ca sunt .

De asemenea aceste sine de ghidaj tin roleta apropiata de geam in cazul. As dori o oferta de pret pt rolete casetate cu ghidaj (culoare bej sau gri) dupa cum . Rolete textile cu caseta si sina ghidaj, unul dintre cele mai noi produse, care imbina perfect latura estetica cu cea practica a unui sistem de umbrire.


Sunt rezistente, caseta si profilele de ghidare fiind fabricate din aluminiu.

Acest model de roleta textila se monteaza in tocul ferestrei. Datorita sistemului sau de caseta si ghidaje se imbina perfect cu geamul camerei Dvs. Calculeaza-ti singur pretul (vezi tabel) . Cumpara online: rolete interioare, rolete textile, rolete casetate ELEGANCE. Transport (pret valabil numai in locatiile FanCourier): 0RON Total comanda: . Roletele pot fi simple sau cu caseta si ghidaj, caseta montându-se în partea.


Bucuresti, modele rolete textile, rolete textile Ilfov. Roletele casetate se realizeaza cu caseta din aluminiu si cu ghidaje din aluminiu de culoare alba sau maro. Aceste modele au un pret mai ridicat decat celelalte .