joi, 21 august 2014

Cadita dus inalta

Preturi pentru CABINE SI CADITE DE DUS de la 12lei. Cabina cu cadita inalta de dus, semirotunda S8980X80X1cm. Pagini similareCADITA DUS ACRIL KYROS, PATRATA, CU SIFON SI VENTIL, L.

CADITA DUS ACRIL KYROS, PATRATA, CU SIFON SI VENTIL, L. Cadita de dus patrata 90xcm Glass Quickr, sifon cu membrana siliconica inclus. Cadita de dus inalta, material acril, 80x80cm, semirotunda.


Pagini similareCadite de dus, scurgeri - Cabine, Cadite si Dusuri - Cel mai mare magazin onlie de Obiecte Sanitare.

Cadita de dus semirotunda Huppe Xerano 80xcm, inaltime 6cm. Cadita de dus semirotunda inalta Radaway Indos A 90xcm. Termice - Electrice - Sanitare Sanitare.


Puteti alege din peste de modele de cadite de dus. Avem peste produse in categoria Cabine dus cu preturi de la 15. Cabina dus cu hidromasaj, duze si cadita inclusa, x cm. Descopera produsele variate de la cabine de dus cu cadita sau hidromasaj, la paneluri de dus, paravane de casa sau alte accesorii utile pentru baia ta.


Alegeti din gama noastra variata de modele de cabine si cadite dus dreptunghiulare, cabine dus walk in, cabine dus 70x7 80x8 90x970x9 sanotechnik. Aveti nevoie de o cadita de dus la nivel cu podeaua?

Sau ati prefera modelul de cadita dus mai inalt ? In cazul in care optati pentru o cadita de dus inalta trebuie . SanSwiss - producător de cabine de duş şi cădiţe din marmură sintetică de înaltă calitate. Experienţa ne permite producerea de obiecte sanitare impresionante, . CADITA DE DUS DIN MARMURA ARTIFICIALA DITA 20000. CADITA DE DUS PATRATA 80X80CM MONOBLOC INALTA 8401055 . Cadita de dus inalta, din acril, cu masca detasabila, nu contine sifon si ventil.


SEMIROTUNDĂ 90XCM CĂDIȚĂ ÎNALTĂ Sticlă.