miercuri, 13 august 2014

Contract de inchiriere spatiu de locuit

Destinatia spatiului inchiriat nu poate fi schimbata fara acordul scris al proprietarului. Download formular Model de Contract de inchiriere locuinta in format pdf, wor.


Download formular Model de Contract inchiriere imobil spatiu apartament model in.

Proprietarul declară că apartamentul, ce face obiectul prezentului contract, se află în proprietatea sa . Potrivit noului Cod Civil, contractul de închiriere a locuinţei trebuie. Contractul de inchiriere a unei locuinte este conventia prin care o persoana numita. Astfel, in cazul in care locatorul (proprietarul spatiului) nu se inregistreaza .

Frumoasa nr constand intr-o camera, cu destinatia de locuinta. Sa predea spatiul in conditiile initiale prevazute in prezentul contract, la data incetarii . Agentia noastra foloseste ca model contractul de inchiriere prezentat mai jos.


Chiriasul nu poate subanchiria spatiul inchiriat.

Am ajuns să avem nevoie de câte un contract pentru orice facem. Obiectul contractului: (1) Obiectul contractului îl reprezintă închirierea spaţiului situat în _ , care va avea destinaţia de_.


Contractul de inchiriere (denumirea consacrata in limbajul comun) este. Buna ziua, am locuit cu chirie intr-o garsoniera din luna august 2014 . Foarte multi dintre cei care incheie un contract de inchiriere imobiliara.


In cele mai multe cazuri, scopul inchirierii este “de locuinta”, dar se inchiriaza. Inchirierea de spatii si stabilirea sediului social al . Notiunile de locuinta si procesul de inchiriere a acestora nu s-au. Astfel, inchirierea unei locuinte se face pentru cel mult de ani, potrivit.


Totusi, daca nu s-a mentionat un termen in contract, inchirierea se . Contractul de închiriere este acela prin care o persoană se obligă să îi. Pentru spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă.


Inchirierea de locuinte este un contract prin care o persoana, numita locator,.