vineri, 15 august 2014

Traforaj manual

Fierastrau manual de traforaj pentru lemn, plastic, metale cu aplicatii in modelism, electronica, . Traforaje manuale reglabile sau fixe pentru profesionisti. Traforaj - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Medalion Ramura de Maslin executat manual prin traforaj vintage Vechi finut. LS 3Fierastrau traforaj manual profesional HEGNER.


Comanda cele mai noi modele de truse si seturi de traforaj si gravura pentru copii. Transport gratuit la comenzi peste 2de lei pentru truse de traforaj.

Traforaj manual pentru decupaje in lemn sau metal. Constituie un excelent set pentru dezvoltarea abilitatilor creative ale copiilor. Obiecte (de arta) vechi lucrate manual (TRAFORAJ). Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie. Pendular , Traforaj , Soricel Hitachi o scula puternica recent adusa.


In pagina PHOTO sunt prezentate doar o parte din lucrarile mele de traforaj. Omul care face minuni cu traforajul TraditiiSiMestesuguri RosiianuMM.


Setul contine panze combinate pentru traforaj manual, recomandate pentru pentru lemn si metal.

Caut sa cumpar din Iasi un traforaj manual ca cel din imagine: Imagine Am dat o tura prin bazar si pe la magazinele de cartier dar nu . Traforaj manual foarte usor, fabricat din tub de duraluminiu si maner din lemn. Lungime taiere: 1mm Diametru: mm Lungime: 1mm . In Ara exista de ceva timp, un producator de panze de traforaj. Ieri am avut o intalnire cu omul, si mi-a prezentat panzele facute de el, si vreau sa spun ca arata .