joi, 28 august 2014

Fototapet floral

Modele de fototapet floral, disponibile pe stoc la Tapetcenter. Fototapet floral – Modele disponibile pe comanda la Tapetcenter.


Caracteristici tehnice: - Dimensiune: 3x 2cm- Fototapet compus din: buc- Livrat cu adezivul.

Modele incantatoare si moderne de fototapete cu flori, imagini fotorealiste. Fototapet flori,decoratiuni pereti florale;fototapete amenajare casa;fototapet floral amenajari living,dormitor,bucatarie,birou.


Fototapet cu lalele si dungi in fundal, dimensiune : 368cm… Fototapet cu. Fototapet floral cu orhidee, hartie, semilavabil, pe suport de bumbac netesut….

Fototapet Floral Fototapet Luminos pe suport de hartie ,element spectaculos folosit in amenajare si schimba considerabil aspectul vizual al spatiului. Unele modele pot avea reduceri considerabile!

Modele noi de fototapete florale, cu diverse imagini. Dimensiuni de la 254cm x 184cm, pretul incepand de la 1lei. Fototapet floral Puritatea orhideei albe, o decoratiune perete delicata ce ofera camerei eleganta si relaxare. Rezistenta moderata a culorilor la lumina.


Fototapet Komar cod 8-7Piccadilly,este fototapet floral- trandafiri, un element spectaculos de amenajare, care schimba considerabil aspectul vizual al . Tuturor celor care gasesc ca dormitorul, livingul sau culoarul de la ei de acasa este prea plictisitor le recomandam cu caldura aplicarea unui fototapet. La Dedeman puteti alege oricare din cele 5produse din categoria TAPET.


Fototapetele sunt un detaliu foarte interesant intr-un ambient si sunt ideale pentru persoanele carora nu le place ideea de . Fototapet Floral Deconstruct personalizat, Rebel Walls - 2Lei In Stoc, Decoratiuni, Tapet. Fototapet floral Flori din plin - Cu acest fototapet veti avea un perete plin de flori ca o simfonie in culori si miresme florale.


Trecerea gradata a culorii dinspre mov, . Multe, multe flori ajunse la apogeul frumusetii lor, roz, in care-ti vine pur si simplu sa-ti asezi obrajii si sa adulmeci mirosul parfumat.