joi, 28 august 2014

Piscina maxim oradea

Hotel, Restaurant, Piscina exterioara, sala de fitness, sali de conferinte si terasa. Maxim Oradea, loc excelent pentru evenimente festive, nunti sau botezuri.


Mai nou, dupa sarbatorile de iarna, multi prefera putina miscare, respectiv o baie la o piscina acoperita, de preferat sa fie si cu apa termala.

Rezervari Cazare Hotel Maxim Oradea la PRETUL MINIM GARANTAT. Hotelul Maxim a fost construit recent în zona centrală a oraşului Oradea,. Atmosfera relaxantă a Hotelului Maxim este intensificată de piscină, care este . Una dintre cele mai elegante piscine din Oradea este cea din cadrul Hotelului Maxim, un loc magic, care .

Piscina se afla undeva in spatele hotelului intr-o cladire separata si are intrare si de afara probabil . Camera pentru persoane cu dizabilități Săli de conferințe Piscină. Rezultate pentru Piscina în Oradea ; părerile clienților, prețuri, date de contact,.


Cazare online cu mari reduceri la Hotel Maxim Oradea. Atmosfera relaxantă a Hotelului Maxim este intensificată de piscină, care este acoperită în timpul iernii . Hotelul Maxim este un hotel luxos de stele, ascuns in inima orasului Oradea.


Acesta se afla departe de agitatia zilnica a orasului, a fost conceput ca si o . Hotel Maxim offers rooms and apartments elegantly furnishe. Asociația Studenților Farmaciști din Oradea derulează campania.

Hotel Maxim este localizat in centrul orasului Oradea si ofera oaspetilor de. Hotelul “ MAXIM ” de stele, situat ultracentral in orasul Oradea, dispune de 78.