joi, 21 august 2014

Protejare osb exterior

Cu respect,am o intrebare:la exterior peste placa de OSB, daca mai trebiu protejata cu ceva sau direct aplicat polistiren cu DEKO pentru OSB. Depozitarea exterioară trebuie făcută sub un acoperiş sau copertină, cu condiţia că acestea să ofere plăcilor suficientă protecţie la ploaie şi zăpadă.


Protejarea lemnului împotriva factorilor externi.

Cele mai importante elemente din exterior care influenţează asupra aspectului lemnului sunt variaţiile factorilor . Comportamentul placilor Egger OSB la umiditate. Aditional fata de masurile de protectie privind evitarea contactului direct cu apa si oricare . Panourile expuse la conditiile de exterior necesita aplicarea unui strat de protectie impotriva umiditatii pe intreaga suprafata, pe margini si la imbinari.

Vopsire OSB - Am o magazie si alte acareturi construite din OSB. As vrea sa le vopsesc dar , sincer , nu am gasit pe cineva care sa ma . OSB ul sau PLYWOOD ul insa se poate face si pt PAL sau MDF un tratament pt a . Cum trebuie protejat de intemperii lemnul expus la exterior?


OSB-ul se poate folosi si pentru decoratiuni interioare, nu numai in termoizolatii. Se pot crea lucruri deosebit de frumoase.