joi, 7 august 2014

Banda led rgb exterior

Benzi LED cu economie de energie de pana la 4, durata de viata de 50. Kit banda LED - Benzi LED flexibile, 12V sau 220V, culori predefinite sau programabile.

Banda LED 220V 50buc-m exterior Magenta 6W. Kit banda led rgb 5012v metri controller si sursa. Banda LED RGB buc-m exterior perfecta pt sarbatorile de iarna.

Cumpara Banda RGB 3SMD 5012v cu controler si telecomanda. Le puteti instala atat in masina cat si in casa sau in exterior. Ele sunt rezistente la socuri, praf si umezeala deoarece led-urile sunt protejate de un strat de silicon. Kit-urile cu banda LED RGB mai contin si telecomanda pentru selectarea.


Se utilizeaza atat pentru decoratiuni interioare, cat si pentru decoratiuni exterioare. W per m RGB Exterior 220V este un excelent element decorativ ce se poate monta pe tavane, scari, terase etc.


Unghi 120grade Banda dublu adeziva pe spate pentru o montare . Banda inteligenta LED Philips Hue LightStrips, WiFi, 120lm, lumina RGB. Controler banda LED RGB + telecomanda CTR001. Banda rgb led - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. ROLA Banda cu LED RGB WATERPROOF IP( pt exterior ) SMD LEDURI 353LED.


Banda cu LED chip 50epistar cu leduri per metru si rola de metri cu banda led waterproof IP65. Datorita staturii reduse si a flexibilitatii Banda LED poate aduce linii de lumina in locuri unde alte surse de lumina nu incap.


Banda led rgb 50smd led metru 3led rola de metri, banda led rgb 5012v de exterior la pret mic si calitate.