marți, 26 august 2014

Pepiniera ciumbrud molnar

Serele de trandafiri şi Pepiniera Molnar Garden sunt situate în com. Trandafiri, Pomi si arbusti fructiferi, plante ornamentale de vanzare sediul in Ciumbrud jud. Pomi fructiferi meri, peri, visini, caisi, gutui, piersic, pruni, Struguri de vin si de masa, Arbusti Ornamentali si fructiferi de vanzare in Ciumbru Aiud Alba Iulia, .

Pepiniera Szekely Aiud - va oferim o gama larga de pomi fructiferi, meri, peri, pruni, caisi, nectarini, trandafiri, vita de vie si arbusti fructiferi. Producem si comercializam trandafiri, pomi fructiferi, arbusti si vita de vie.


Bine ati venit pe noul site al Pepinierei Csaba din Aiud. Va multumim pentru vizita dumneavoastra si speram ca oferta noastra de pomi .

Aveti posibilitate sa selectati vizualizati toate firmele din ciumbrud. MOLNAR RUBINKA REKA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ.

CIUMBRUD judetul ALBA inscrise in catalogul ListaFirme. Din Dedeman i-au luat si ei si eu, doar ca sunt din pepiniere diferite. Record de Teteny, de la SC Molnar Mol-Exim Ciumbrud alba.


Andrei Molnar, director al asociatiei Amicii Rozelor din Ciumbru. Intreprinzatorii care doresc sa infiinteze pepiniere si gadini pentru . Aiud cu localităţile: Aiu Aiudul de Sus, Ciumbru.


Lucratori in pepiniera în Aiud Alba - (- rezultate din 36), Găsiţi cu uşurinţă un profesionist sau o. PEPINIERA SZEKELY SRL, MOLNAR ANDRAS TRANDAFIR PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, CSIKI.