luni, 18 august 2014

Cric pneumatic cu perna de aer second

Cric pneumatic cu perne de aer t si t - NOI - vulcanizare. Tone 145-300mm nbsp; Producator RealPArts nbsp; Capacitate. Cric pneumatic cu perna de aer, 2t de la Eurolincos Srl.

Cric pneumatic cu doua perne de aer, capacitate 2t, inaltime minima 150mm, inaltime maxima 330mm, . Capacitate ridicare tone Presiune aer bar Înăl? Cric pneumatic cu pernă de aer, 3T Cod: ZHL3.

Este produs second-han original, fara defectiuni. Cumpără cric pneumatic cu perna la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai. Kit amortizoare pneumatice cu perne de aer pentru BMW E- LFBM05. Cricul pneumatic auto cu pernă de aer (tip burduf, sau arc pneumatic) funcționează pe bază de aer. Cric pneumatic cu două perne de aer, capacitate 5t, înălțime minimă 150mm, înălțime maximă 330mm, presiune de aer 6bar.


Perna de aer pentru ridicat autoturisme si utilitare (utilizand extensia) foarte util la vulcanizari, capacitate de ridicare de doua tone, . Oferte Cric Perna de aer, Pantof de Protectie cu Pernite de Aer Steelite� SB, pe Afacerist. Cric pneumatic cu perne de aer 2t - Cricuri Cu Perna De.


Rafturi frigorifice pe perna de aer cu perdea second hand.

Caracteristici principale Capacitate tone Pe perna de aer Fara deteriorarea vopselei auto . Oferte pentru perna de aer la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Tone 145-300mm - BIT-508012lei Cric pneumatic cu perna de aer 2. Oferte pentru perne de aer auto la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Cumpără perne de aer auto de la unul din magazinele noastre. Detin pe stock deasemenea piese de schimb second hand compatibile atat pentru acest.


Un cric pneumatic este pur si simplu o punga, confectionata dintr-un material plastic. Un vehicul suspendat pe burta, cu toate rotile in aer, poate fi recuperat.


In cazul unui motor diesel, nu scoateti brusc conul de pe esapament in timp ce perna este sub presiune.