luni, 4 august 2014

Paleta de culori kober

Firmă cu activitate în domeniul produselor peliculogene şi al răşinilor sintentice. Oferă detalii despre profil, activitate, produse şi sfaturi utile cumpărătorilor. KÖBER; permeabilitate la vapori de apă; impermeabilitate la apă lichidă; rezistenţă la .

Pentru a vizualiza nuanţele reale, consultaţi cartelele de culori KOBER. Alege din paleta de culori savana pentru vopsea superlavabilă sau pentru tencuieli şi vopsele structurate, culori şi nuanţe de culori perfecte pentru locuinţa ta.


Culori: - cele culori de mai joi sunt disponibile atat cu textura scoarta de copac dar si bob de orez.

Paleta de culori pentru vopsele lavabile si tencuieli decorative structurate - alege culoarea din mii de nuante - paletar sau cartela de culori. Vopsea lavabila colorata acrilica pentru interior Kober Profesional.

KÖBER SRL Turturesti-Girov, 6172NEAMT, Tel. Email pentru ACOPERIS rezistenta la rugina rezistenta la intemperii si raze UV Colorare: Este disponibil intr-o paleta de culori . Read related documents and downloads about Vopsea Lavabila Kober Culori. Find researching ebooks, papers or essays. Gama de tencuieli Weber se caracterizează prin lucrabilitate excelentă, rezistenţă în timp şi o mare varietate de culori pentru un aspect decorativ deosebit.


Impregnantul colorant - produs pe baza de apa cu un timp de uscare redus - asigura protectia eficienta impotriva putrezirii si deformarii lemnului - asigura . Cea mai importanta paleta de produse Kober este inspirata din. Piata s-a orientat pe culoare, dar nu la vopsele colorate preambalate, ci la .