luni, 1 aprilie 2013

Tava inox servire

Cumpara Tavi servire de la eMAG la preturi avantajoase. Tava servire Vanora Home ovala din inox, cm.

Cumpara Tava servire Vanora Home ovala din inox, cm online de la eMAG la pret avantajos. Set Tavi Inox, pentru servit, cu manere aurii. Setul de tavi include Tavi Inox dreptunghiulare pentru servit, de dimensiuni .

Dimensiuni: 435x328mm Foarte rezistenta: grosime inox - 1mm. Tavi inox pentru servire cu finisaj oglinda, dimensiuni 265x325xmm. Platouri inox pentru bufet suedez si catering. Dimensiuni:de la cm lungime pana la si 2cm latime pana la cm. Tavi din inox ovale pentru servire sau expunere legume, fructe, peste. Tavi inox profesionale pentru servire si prezentare preparate la bufetul suedez. As Seen On TV Set tavi din inox, Grunberg 3Tava.


Tava pentru servire KH 17este confectionata din inox si este ideala pentru utilizarea zilnica dar si . Tava INOX pentru servirea eleganta a cafelei. Accesorii principale: Laptiera Portelan 30ml, Pahar pentru Apa Coffeino de 90ml. Tavi pentru servire, oferte si promotii la Risto Home, calitate garantata la preturi accesibile. Tava din inox cu capac transparent pentru tort.


Tavile de servire pot avea diverse forme si dimensiuni si pot fi realizate din inox sau materiale antiaderente ce confera un plus de siguranta in procesul servirii . Set Tavi Inox PH-1610 Tava inox, Set tavi teflonate pentru copt cu gratare. Tava ovala din inox pentru servire Renberg 330 material otel inoxidabil, dimensiune cm, ideala pentru servirea invitatilor.