luni, 8 aprilie 2013

Vesela de inox profesionale

Home Tacamuri si Vesela OALE, CRATITE SI TIGAI . Oale din inox de la Risto Chef pentru o bucatarie profesionala. Home Tacamuri si Vesela OALE, CRATITE SI TIGAI Oale profesionale Oale din inox .

Oala inox profesionala cu baza tripla tip sandwich si capac. Vase inox profesionale pentru bucatarii restaurante.


Pentru bucatarii profesionale va punem la dispozitie echipamente bucatarie si accesorii bucatarii. Specializat in dotarea bucatariilor profesionale si profesionalizarea bucatariilor casnice, Lancom pune la dispozitia clientilor sai o gama bogata si completa de .

O vasta gama de oale, semioale si cratite cu fund dublu si triplu stratificat, tigai de inox antiaderente si boluri pentru preparari. Tacamuri de inox, pahare, vesela de portelan, oale, cratite, tigai, cutite, cuve si containere gastronorm.


Vasele profesionale de gatit sunt foarte durabile in timp.

Oala inox cu capac inox, grosime material - mm. Bucatarie - Oale - Semioala inox cu capac. ContiGrup furnizeaza echipamente si utilaje horeca profesionale pentru bucatarie. INOX SA - Companie specializata in productia de echipamente din inox de uz profesional pentru bucatarii si servirea produselor alimentare.


Tigaie Inox Antiaderenta Excalibur, diam. Alegeti dintr-o gama variata de masini spalat vase profesionale ideale pentru orice. Mese inox prespalare si mese inox iesire pentru masini de spalat vase. Set pentru gatit Vanora Home piese, Inox, Adora. Oala inox Schmitter Cilindrica Profesionala Schmitter 26X20Cm , 11L.


Gasiti Vesela Bucatarie rapid si simplu, ieftin si la preturi bune! Accesorii si ustensile din inox pentru bucatarii, restaurante.