miercuri, 10 aprilie 2013

Casa rusu paturi tapitate

O colectie variata de modele si dimensiuni intr-o gama si mai variata de materiale si culorii. Pretul produsului variaza in functie de materialul ales pentru tapitare.

Material Grupa B Dimensiuni: 1cm 2cm cm. Paturi tapitate - un plus de rafinament, confort si eleganta in dormitor. Paturi pufoase, biblioteci încăpătoare sau bucătării elegante te așteaptă la SUPER REDUCERI de până la în magazinele Casa Rusu din țară și pe .

Canapele Casa Rusu: - canapele si fotolii din piele naturala, piele artificiala si stofa, mobilier tapitat la comanda, coltare si canapele extensibile. Descoperiti paturi dormitor la preturi reduse (2produse). Riga- pat tapitat pentru dormitor matrimonial, in linii simple, moderne, cu nituri decorative de efect, .

Pat Tapitat Mia 16- Mobila Casa Rusu 1200. Voicu, episodul sezonul Visuri la cheie. Paturi Piele Tapitate Dormitoare Moderne si Clasice. Canapele extensibile, coltare extensibile, canapele moderne tapitate cu piele sau stofa,canapea pat, canapele ieftine, fotolii, mobila la comanda.


Produsele de mobilier tapitat Hol Chicago Grupa B; Coltar Marina Grupa B ; Pat. Vand pat matrimonial tapitat cu stofa de calitate superioara stil vintage, creat la comanda de Casa Rusu, dimensiuni 160x200cm.


Casa Rusu - mobila de dormitor, sufragerie, sau bucatarie. Dormitor - dormitoare Casa Rusu cu paturi tapitate, mobila de dormitor si . Pat Tapitat Artemis,este perfect pentru interioarele moderne , elegante pentru dormitoarele matrimoniale sau camere de zi. Mi-a placut atat de mult Casa Rusu, incat emisiunea de duminica,.


In noul show-room Casa Eduard din B-dul Iuliu Maniu Nr. Bucuresti (vis-a-vis Cora Lujerului), găsiți si: paturi tapițate, dormitoare complete, biblioteci!


Casa Rusu 2016-06-paturi tapitate,dormitoare,mobila.