vineri, 5 aprilie 2013

Lada scule auto

Cutie lada scule mica pentru camioane, trailere, TIR si autoutilitare . Anunturi Auto, moto si ambarcatiuni - cutie scule. Piese - Accesorii 46; Piese - Accesorii 46.

Lada pentru scule sau alimente, prevazuta cu trei inchizatori cu yala. Se poate monta cu suport pentru fixare pe podea sau pe sasiu, lungime 10mm, latime . Lada pentru scule sau alimente, prevazuta cu doua inchizatori cu yala. Se poate monta cu suport pentru fixare pe podea sau pe sasiu, lungime 7cm, .

Se poate monta cu suport pentru fixare pe podea sau pe sasiu. Va oferim cutii scule metalice, carucioare mobile pentru scule, rafturi modulare si etajabile, cutii scule plastic de diverse dimensiuni, cutii scule aluminiu . Oferte pentru lada scule auto la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără lada scule auto de la unul din magazinele noastre.


Cutie scule - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Cutie scule Patrol Ergo Profi 1 cu organizatoare si sertar. Suport perforat Patrol pentru scule, chei (montaj pe perete), 80xcm.


Ladă scule pentru remorci și semiremorci Space Truckin' - LAGO.

Aparatori de noroi si accesorii: aparatori de noroi din material plastic, pentru tractoare, pentru mai multe osii, covoare de protectie, lazi pentru scule, rezervoare . Societatea Auto Roman Service are ca activitate importul si comercializarea pieselor si accesorilor pentru autocamioane. Cumpara Cutie scule Ergo Line Expert, 4mm(1 5) la cel mai bun pret.


Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online! Lada pentru scule sau alimente, prevazuta cu incuietoare si cu cheie.


Lada scule plastic, pentru: remorca camion semiremorca. Vezi cele autoturisme de vânzare lada scule second hand la ofertă. Găsește cele mai bune oferte pentru autoturisme Lada second hand. Stanley cutie scule Series 200 cu incuietori metalice si organizator, cm Denumiri similare la Lada, geanta unelte STANLEY 1-92-064: 06 19206 .