vineri, 19 aprilie 2013

Erbicid buctril universal pret

Erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si. Erbicide Buctril Universal, flacon Litru Erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si.

Pretul include taxele, taxele de livrare se pot calcula aici: . Erbicid Buctril Universal EC, postemergent, combate buruieni dicotiledonate anuale, perene, grau, porumb, Bayer. Buctril Universal litru prezinta actiune sistemica si de contact, cu eficacitate ridicata inclusiv.

Erbicid Buctril Universal L - pentru grau si porumb. Tel: 0721- Sunati pentru a obtine o reducere de pret pentru cantitati mai mari. Erbicid Buctril Universal Bayer 5L pentru porumb si grau, pret pe litru mai mic, oferta de pret 20Ecoplant Galati. Erbicid pentru porumb si grau Buctril Universal.


Informatii generale: Buctril universal prezinta actiune sistemica si de contact, cu eficacitate ridicata inclusiv asupra buruienilor avansate in vegetatie si a celor . Erbicid Buctril Universal Bayer 1L pentru porumb si grau, oferta de pret 201 magazin agricol Ecoplant Galati. Beneficii client:-este un erbicid eficient pentru combaterea buruienilor din culturile de grau si porumb-se foloseste o cantitate destul de mica la ha, acest lucru . Alegerea erbicidului este in functie de buruienile care sunt in cultura,.


TITUS df ieftin pretul pe hectar este de lei in acest pret . Buctril universal prezinta actiune sistemica si de contact, cu eficacitate ridicata inclusiv asupra buruienilor avansate in vegetatie si a celor perene. Buctril Universal - erbicid in vegetatie pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene din.


Erbicid Buctril Universal prezinta actiune sistemica si de contact, cu eficacitate ridicata inclusiv asupra buruienilor avansate in vegetatie si a celor perene. Buctril Universal prezinta actiune sistemica si de contact, cu eficacitate ridicata inclusiv.