joi, 11 aprilie 2013

Tinctura de sofran pret

Pretul extrem de ridicat al sofranului, de 30. Iata de ce aceasta planta are un pret asa de piperat ! In doze mari tinctura de sofran este narcotica si congestiva a sistemului nervos.

Magazin online ce contine: tinctura de sofran. Boli afectiuni produse naturiste canadiene preturi de depozit! Iată de ce această plantă are un preţ aşa de piperat ! Se recomandă tinctura de şofran, care în doze mici este un stimulator al sistemului nervos, stomahic .

Sub formă de tinctură, este folosit la tratarea rănilor de col sau a celor uterine. Comanda si cumpara Tinctură de şofran, la un pre avantajosprin intermediul catalogului on-line Allbiz. Se va ţine timp de zile agitând zilnic. Planta de la care se obtine sofranul se numeste Crocus sativus. Sub forma de tinctura, este folosit la tratarea ranilor de col sau a celor uterine.


Ingrediente: ml contine sofran ml tinctura de 1: 10 echivalentul a mg rădăcină de șofran. Sofran Pur 1gr HERBAVIT - Sofran pur 1g Tara de origine: Spania A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui.


Preţul şofranului este explicabil prin faptul că este nevoie de un kilogram de flori proaspete pentru a produce doar cinci grame de şofran uscat. Tinctura Suedeză (bitter suedez) este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin macerarea la rece a următoarelor .

Pretul unui Kg de sofran pur ajunge pana la 40euro in comert. Are proprietati anitinflamatorii (in tincturi), fiind si un bun digestiv. Compoziție: o capsulă moale conţine 10mg ulei de şofrănel (Carthami oleum) şi . Sofranul este cunoscut cu efect afrodisiac de peste 25de ani inca din scrierile. Pentru acestea din urma se recomanda tinctura de sofran. Indicatii si beneficii ale uleiului de sofranel care ajuta la slabire.


Cutia de capsule moi cu extract de sofranel are un pret de aproximativ de lei.