marți, 16 aprilie 2013

Mese inalte terasa

Mobilier si accesorii bar si bucatarie, canapele, mese, scaune. Inchiriez logistica ev scaune mese vesela pahare restaurant bar terasa.


Mesele inalte de bar pot fi utilizate si in spatii de tip pub, cafenea, terasa, fast foo cofetarie sau in cadrul evenimentelor.

Mese pentru terasa, realizate din ratan sintetic, polipropilena sau cu blat Werzalit, recomandate pentru amenajari. Masa inalta de terasa Bonito de bar 60x60.


Gandite special pentru spatiile exterioare, mesele inalte de terasa Bonito de bar 60xsunt alcatuite dintr-un cadru de aluminiu acoperit cu o impletitura plata . Mesele inalte au fost cautate de catre multi oameni ce doresc sa le cumpere, dar multi nu stiu.

Mobilier de terasa – scaune de terasa de care te vei indragosti . Scaunele inalte sunt, de obicei alese pentru a complimenta restaurantele si barurile, astfel incat sa se potriveasca cu inaltimea barului. Scaun medalion inalt de bar lemn masiv fag complet tapitat (sezut si spatar) EVO_032.


Lichidare stoc Blaturi de masa terasa exterior plastic culoare rosu SUN. Modelele de mese inalte sunt ideale pentru bar sau diverse evenimete. Puteti alege din diversele modele, dimensiuni si culori in functie de nevoile . Fabrică de mobilă cu o largă experienţă în producerea de scaune şi mese din lemn masiv, .