marți, 30 aprilie 2013

Cuvertura canapea si fotolii

Descoperă cuvertura stilată pentru canapea, și conferă interiorului caracter și stil,. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Pleduri si cuverturi pentru canapele si scaune.


Cuverturile protejează plăpumile şi pernele. Cuverturile creează ordine în dormitor, protejând totodată plăpumile şi pernele de praf pe durata zilei.

Fie că le pui pe umeri sau pe braţul canapelei, păturile şi cuverturile noastre sunt o. Acestea pot schimba faţa unui fotoliu vechi sau atmosfera dintr-o cameră, . Cuverturi şi huse pentru canapele şi scaune. Set cuvertura pat, fotolii si perne decorative. Cuvertura cu model floral GS1013-din poliester 1. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria CUVERTURI DE PAT.


Preturi pentru CUVERTURI DE PAT de la 3lei. Cuverturile se gasesc simple sau ca set pentru canapea si fotolii.


Au un aspect modern, sunt lucrate ingrijit si sunt facute din tesaturi precum in, . Cele mai mici preturi la pleduri si cuverturi pentru canapele si scaune pe iLog. Disponibile in forme: huse de fotolii si canapele cu cotiere, huse pentru . Cuverturile Valentini Bianco sunt recomandate tuturor celor care doresc sa invioreze. Modelele sunt disponibile si pentru fotoliu si pentru canapeaua de doua . Mobexpert set cuvertura pat piese 240x260cm crem Ashley.


Newsletter și ești primul care află despre ofertele și noutățile noastre.