joi, 4 aprilie 2013

Fluturi decorativi cu magnet

Fluturi decorativi confectionati din pene cu magnet puternic ce pot fi aplicati pe diverse suprafete metalice, precum ghivece sau frigider. Fluturi decorativi cu magnet pentru cadouri crestine.


Fluturi cu sclipici de decor cu magnet, din pene naturale, pictati manual.

Dimensiune: lungimea maxima a aripilor 4cm. Fluturi D adorabili cu care va puteti decora intreaga casa, acestia putand fi aplicati pe orice suprafata magnetica. Culorile vii si aspectul natural fac din acesti . Set 1fluturi decorativi 3D cu magnet la 1RON in loc de 3RON este un produs secundar Disam Trading Prod Impex SRL vandut extrem cumsecade .

Producatori, distribuitori, furnizori - Fluturi decorativi cod 1 Fluture decorati. Fluture fosforescent magnet decorativ Fluturele fosforescent magnet decorativ. Magnetii de frigider (fluturi decorativi). In aceasta categorie intra si magnetii cu fluturi decorativi: eleganti, colorat si . Fluturii au Magnet, se poate lipii si banda dublu adeziva pt a le lipii pe orice obiect dorit!


Set 1Fluturi Decorativi 3d Cu Magnet La 1Ron In Loc De 3Ron, Disam Trading Prod Impex Srl Decoratiuni - Garajul pretului convenabil. Dispunem de o impresionanta colectie de modele si culori de fluturi din pene decorativi cu diferite sisteme de prindere. Romania pentru Fluturi decorativi D cu magnet Poti face o cerere de oferta pentru .