luni, 8 aprilie 2013

Placa pvc dedeman

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PLACI POLICARB COMPACT, PLEXIGLAS SI PVC. Hobbyglas mm klar 5xMDedeman Placi si profile policarbonat - Constructii - Dedicat planurilor.


Placa policarbonat cu pereti, 2000x1050xmm, bronz.

Placi policarb compact, plexiglas si pvc. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PLACI POLICARBONAT CELULAR.


Preturi pentru PLACI POLICARBONAT CELULAR de la . Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria PLACI POLICARB COMPACT, PLEXIGLAS SI PVC.

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria COVOR PVC LINOLEUM. Preturi pentru COVOR PVC LINOLEUM de la 1lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PLACI BITUMINOASE. Preturi pentru PLACI BITUMINOASE de la 3lei.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PANOURI SANDWICH. Preturi pentru PANOURI SANDWICH de la 6lei. Placa podea din PVC cu drenaj pentru exterior 40xcm maro.

Placa ondulata incolora este realizata din rasini polimerice termostabilizate, intarite cu fibra de sticla si fire longitudinale la interval de mm.