luni, 8 aprilie 2013

Preturi cazare laguna albastra fagaras

Situata langa parcul central din centrul istoric al orasului Fagaras, pe locul primului hotel din oras datand . Incepand cu mai 20accesul in incinta Complexului de Agrement Laguna Albastra se va face achitand la intrare o taxa de:. Complexul Agrement Laguna Albastra Fagaras va pune la dispozitie foisoare.

Cazarea in campingul Laguna Albastra se face zilnic doar intre orele 8-20. Complex Agrement Laguna Albastra Fagaras – Bazin de inot, bazine pentru copii, hidromasaj, bar in apa, terasa, camping, pizzerie,.


Complexul Laguna Albastra situat in Fagaras cuprinde un strand cu un bazin de 20de metri patrati, dar si un jacuzzi, doua baruri si trei terenuri de baschet, . Comentarii adevarate la Complex Laguna Albastra Pensiunea Vanessa.

Complex Laguna Albastra este un loc unde te poti distra si relaxa si. Cazare Fagaras 2016: tarife, poze, comentarii de la turisti. Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici. Strandul 'Laguna Albastra' Fagaras - Frumos si relaxant - impresii, foto, pareri, sfaturi si recomandari sejur hotel Complex.


Preturile un pic mari, dar fara a fi exagerate (lei cola la jumate, lei cafeaua la plastic, 10-Cam atat de la Laguna Albastra din Fagaras :).