miercuri, 10 aprilie 2013

Butoi fibra sticla 150 l

Butoi fibra de sticla cu canea 1litri. Butoi orizontal fibra de sticla 1litri de la Luciserv Srl -10. Fabricat din fibra de sticla avand o capacitate de 1l; prevazut cu robinet si fierbator, usor de .

SC LUCISERV SRL - cu o experienta de peste ani - produce o gama variata de produse din fibra de. Butoi vin 5L orizontal , fbricat din fibra de sticla, pentru uz alimentar,.


Fabricat din fibra de sticla avand o capacitate de 1l; prevazut cu . Fabricat din fibra de sticla avand o capacitate de 1l; prevazut cu robinet si fierbator, usor de manevrat si transportat; cu Raport de Incercare.

Butoi fibra de sticla produse alimentare Fibromar 150L la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Butoaie . Butoi fibra de sticla Fibromar, capacitate 200L, pentru vin, apa, lapte si ulei.


Butoiul are capacitatea de 2de litri, greutatea de kg si dimensiunile: lungime: . In comparatie cu fibra de sticla este mult mai rezistenta, stiindu-se ca fibra de sticla. Butoiul poate fi realizat pe dimensiuni diferite, cu capacitatea intre litri si 15.


Butoaie vin din poliesteri armati cu rasina alimentara pentru stocarea vinului. Produse fibra la comanda Produse fibra pe comanda. Butoiul pentru vin este fabricat din fibra de sticla armata cu rasina alimentara, permite .