luni, 22 aprilie 2013

Camp cu maci desen

Camp cu maci Marilena21Galerie Desenatori. Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.


Macul de camp, floricica rosie si firava care creste pe marginea drumurilor si mai ales pe.

Etape - Pictura in ulei pe panza Camp cu maci si floarea soarelui. Tutoriale de pictura (ulei pe panza, acrilic, tempera sau acuarela) si desen (carbune, creion si penita), imagini din atelier si altele.


Buchet pe camp Camp cu maci Flori de camp Peisaj de iarna Legenda Libertate Mustang . Cauti o plansa de colorat sau un desen de colorat cu Flori Maci?

Iti oferim cele mai interesante planse de colorat si desene de colorat cu Flori Maci. Imaginea vie a macilor din partea stanga de jos formeaza o linie diagonala de-a lungul.


Câmpurile de maci îl fascinau şi dorindu-şi să aducă în casă culoarea lor de foc,. Artiştii se bazau pe desenele sau acuarelele făcute direct după flori . Dactilopictura pentru papadii si alte flori de camp.


Camp cu maci” (aplicatie decupaje, lipire, imbinare). A doua luna: desen si pictura in acrilic cu tema “In mijlocul naturii” – campul de maci; . Grup Compozitie, Pictura Tempera – Pointilism Camp cu maci, Ada; 09. Grup Figura Umana, Desen Pastel Cretat - Studiu ochi, Irina; Grup Penita, .

Grup 14-ani, Tempera-Camp cu grau si maci, Mihaela; 09. Grup Figura Umana, Desen Pastel Cretat - Studiu ochi, Irina; Grup Penita, Desen Penita . Lenjeria de pat din bumbac, cu imprimeu floral Poppy Field este un desen romantic in nuante luminoase de rosu puterinic, pe fond bej calm si neutru. Setul de mai jos este format dintr-o sticla de 9ml de la gel de aloe, cu un aspect de sticla de laborator si o farfurie cu diam.


Camp cu maci (diagrama) -Goblenuri - Goblen Set Pitesti.