miercuri, 24 aprilie 2013

Lumanari sculptate constanta

LUMANARI SCULPTATE a distribuit fotografia sa. Realizam la comanda lumanari pentru cununie si botez. See more of Lumanari sculptate Mircea Lonte by logging into Facebook.

Producator lumanari pentru nunta si botez, lucrate manual (sculptate), ornate, modele deosebite la preturi competitive. Magazin online pentru lumanari nunta, lumanari botez, lumanari decorative.


Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse. Lumanari de nunta sculptate, lumanari de cununie sculptate, lumanari de nunta ornate,.

Preturile lumanarilor variaza in functie de dimensiunile acestora:. Producator lumanari sculptate inclusiv pentru nunta botez culori,modele,dimensiuni la cerere. Transport gratuit in Constanta,livram si in tara. Realizam lumanari sculptate, lumanari de cununie, lumanari de botez, marturii,.


Lumanarea comandata de mine a ajuns la Constanta chiar in Vinerea . Am vazut multe lumanari de nunta frumos decorate cu aranjamente florale, insa trebuie sa recunoastem ca lumanarile sculptate sunt mai speciale.