luni, 15 aprilie 2013

Lampi de siguranta

Lampi de siguranta si urgenta pentru iluminarea traseului in caz de urgenta. CORP ILUMINAT DE SIGURANTA LED SUSPENDAT EXIT HL330L. CORP ILUMINAT SIGURANTA LED 2W ORE Elba 21411077.

Iluminat de siguranta cu LED pentru mici instalatii. Lampi de iesire si hidrant,urgenta,salvare,prim ajutor,evacuare,ssm,psi,protectie,semnalizare,securitate,siguranta,personalizare,placi,semne,indicatoare . Preturi pentru ILUMINAT INTERIOR DE SIGURANTA de la lei.


Lampa de iluminat de siguranta fara acumulatori, echipata cu bec economic 9W.

ADELAIDA ofera componente electronice, parti audio video, accessorii telefonice, cabluri electrice si speciale, kituri si module, aparatura de masura, sprayuri .

Corpuri pentru iluminat de siguranta: Tempora - CISA 02M LED; Marte - CISA M; Dual - CISA;. Lampa fluorescenta F10-D sau F-16-2D (soclu GR 10q-pin). Lampa cu acumulator iesire de siguranta, iesire de siguranta cu led. Daca se intrerupe curentul, se seteaza automat in modul stand by functia de evacuare a lampii autonome de iluminat de siguranta a lampii autonome de . Iluminat de siguranta, lampa de semnalizare in ProIDEA cataformatii produse – brosuri produse, detalii CAD.


Brico Depot iti ofera LAMPA SIGURANTA LED in depozitul din Militari la pretul de 43. Lampa de siguranta tip EXIT pentru semnalizarea cailor de evacuare.


Lampa de emergenta se aprinde in momentul in care se intrerupe alimentarea de la retea . MS(00101)-Lampa portabila cu maner si cablu 10m + intrerupator (1xE2 max: 60W).