miercuri, 24 aprilie 2013

Copac antitantari

Salvarea nu sta in vreun produs miraculos, ci intr-un… copac. De la Gradina Botanica din Bucuresti poate fi cumparat copacul care pe o raza . Copacul care alunga tantari nu este un mit, dar este prea putin folosit de oamenii care vor sa tina la distanta aceste insecte.

Mai fetelor cica ar exista un copac care este antitantari. Adica daca ai un astfel de copac plantat in curte ,ai sanse mai putine ca sa te intalnesti . Lista de plante anti-tantari usor de cultivat in gradina sau unele dintre ele, chiar in jardiniere.


Poti prepara din aceasta planta propriul spray anti-tantari.

Trebuie sa pui la macerat un pumn de frunze maruntite inde mililitri alcool pur si . Daca v-ati plimbat de curand prin parc, posibil sa fii observat un copac plin de flori liliachii, foarte frumos mirositoare. Multe solutii anti tantari sunt ineficiente sau prezinta riscuri pentru sanatate. Iata cele mai bune tactici de aparare contra tantarilor, fara . Inainte de a pune mana pe solutia anti-tantari pe baza de DEET (dietil toluamida),.


Din informatie in informatie, am descoperit ca exista un copac numit ,,catalpa'' care face minuni. Catalpa (Catalpa Bignonioides) este un copac ornamental cu flori albe, in forma de trompeta, ce formeaza o umbrela naturala.


Arbore antițânțari – Paulownia Tomentosa. Cele mai moderne solutii anti tantari sunt mult mai naturale in componenta lor intrand uleiuri esentialede.

Acum sa nu va apucati sa defrisati baltile si copacii. Vand puieti de Paulownia 10-cm inaltime.


Ideea este ca treaba sa fie gata pana la ora apoi . Articole despre anti tantari scrise de soricelmagazin. Ele gasesc, de asemenea, gauri in copaci. Sunt capabile de a ramane in zone ferite de frig si in conditii . Iar acest copac era exact pe marginea aleii, asa ca era destul de usor sa le.


Nu folosesc solutii anti-tantari din comert deoarece sunt pline de . Exista, de pilda, plante anti tantari care functioneaza la fel de bine precum. Iată mai jos câteva remedii naturale anti ţânţari.