vineri, 19 aprilie 2013

Lenjerii tac reduceri

Cumpara Lenjerii de pat TAC de la eMAG si beneficiezi de Livrare Rapida. Te imbiem cu o gama variata si cu produse de calitate. Lenjerii de pat Tac si halate de baie cu pana la reducere.

Reducerea se aplica anumitor modele din categoriile satin si halate de baie. Lenjeriile de pat din satin de la Tac sunt disponibile intr-o gama foarte variata de culori si modele.


Gama cuprinde modele elegante si sofisticate, pentru toate . La Magazinul TAC,vei gasi cea mai bună selecție de textile pentru casă!

Lenjerie de pat,prosoape,halate de baie,perne,plapume ș. Lenjerie persoane cu piese din bumbac SATINAT Gros tip FINET cod LT16. Lenjerie pentru pat dublu de persoane confectionata din bumbac satinat . Profitand de reducerile de Black Friday, lenjeriile dorite pot fi gasite la preturi mult mai mici.


Sfarsitul lunii noiembrie vine mereu cu multe oferte promotionale, . Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei primi un Voucher (LEI Reducere pentru urmatoarea comanda). Lenjeriile 3d transforma orice dormitor prin tehnologia de imprimare 3D care creeaza impresia de spatiu si culoare.


Lenjeriile sunt din bumbac satinat si rezista . Se apropie iunie si nu stii ce cadou sa ii iei copilului tau?

Poti incerca lenjeriile de pat pentru copii cu imprimeuri Disney din oferta . Lenjerie de pat din bumbac Percale-Class Fuchsia, Lenjerie de pat din bumbac Percale-Enigma Lila, Lenjerie de pat din bumbac Percale-Flame VBej, .