vineri, 12 aprilie 2013

Ienupar tinctura

TINCTURA DE IENUPĂR este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din fructele plantei Juniperus communis. Prospect Tinctura de Ienupar Indicatii: Intern: supraponderalitate, cistita, cistita recidivanta, n. Comanda online cu livrare la domiciliu - Farmacia PCFarm.

Tinctura de ienupăr, preparată din g fructe uscate şi măcinate, puse la macerat în 2ml alcool 4timp de 10-zile, se strecoară şi se . TINCTURA DE IENUPAR este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din fructele plantei Juniperus communis, acestea fiind utilizate in medicina . Juniperi fructus) Ingrediente: extract de fructe de ienupăr (Juniperi fructus ) , alcool etilic min. Principalii constituenți: ulei volatil, acizi organici, .

Ceaiul de ienupar, infuzia de ienupar, tinctura de ienupar: iata cateva dintre intrebuintarile acestei plante medicinale numita Juniperus communis, ienuparul. Efectul iritant al ienupărului este considerabil redus dacă se foloseşte sub formă de tinctură, în combinaţie cu alte plante, care protejează epiteliul renal şi urinar, . Extract hidroalcoolic 1 natural din IENUPAR(Juniperus communis) , ambalat in flacon de 500ml.


Adjuvant in: -Pietre la rinichi,supraponderabilitate,boli de . Tinctura de ienupăr este unele dintre cele mai puternice remedii naturale, cu efect diuretic, antiseptic, reno-urinar şi depurativ din flora noastră, . TINCTURA DE IENUPĂR FARMANATPOIENI Traditia merge mai departe! Produs in Romania, 1 natural din plante medicinale atent selectionate!