joi, 18 aprilie 2013

Pat pliant pret praktiker

Fie ca vrei sa cumperi pat pliant de campanie sau sa afli cat costa patul de camping carpbed esti chiar in locul potrivit. Preţurile afişate sunt actuale şi conţin TVA-ul aferent.


Oferte Pat pliant pentru copii nivele Jane - Altele, Pat Pliant pt Camping 180xcm Oliv, pe Afacerist.

Pat pliant Chicco Lullaby Baby, Silver, 0luni+. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.


Motorhome srl, accesorii pentru camping si rulote, articole pentru voiaj, mese, scaune, paturi, sezlonguri pliante. Patutul pliant Chicco Good Night reprezinta combinatia ideala dintre confort, utilitate, versatilitate si siguranta.

Caracteristici:- ideal pentru calatorii - dubla . Patut pliant 4moms Breeze pentru bebelusi este ideal pentru acestia, deoarece este confortabil si asigura un somn linistit copilului. La Dedeman puteti alege oricare din cele 3produse din categoria ARTICOLE CAMPING. Preturi pentru ARTICOLE CAMPING de la lei.


Tu ai realizat cu mainile tale un proiect de care esti mandru? Pastreaza bonul de casa de la Praktiker si inscrie-ti proiectul! Preturi pentru SETURI MASA + SCAUNE de la 19lei.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PAVILIOANE. Preturi pentru PAVILIOANE de la 8lei.

Praktiker pat pliant - Scaun pliant mic cu spatar PLIANT MIC CU SPATAR (408), Cos pliant Koo-Di, Pat pliant Koo-Di,. PRAKTIKER +saltea MOBEXPERT - PRET incepand de la Lei.


Nu ratati cele mai bune oferte si promotii alimentare din catalogul Praktiker, valabile de pe 02.