vineri, 12 aprilie 2013

Storcator citrice bar

Storcatoare bar - accesorii indispensabile intr-un bar profesional. Comercializam o gama larga de storcatoare profesionale: storcatoare manuale si automate.


Home Echipamente Profesionale Bar Storcatoare.

Potrivit pentru prepararea sucurilor de citrice. Aparate stors suc de portocale, lamai, grapefruit.


Alegeti dintr-o gama variata de storcatoare de citrice, ideale pentru orice pub, bar, club sau restaurant. Va oferim echipamente bar cu preturi mici si promotii la .

Storcatorul de Citrice Electric- este folosit cu succes in scopuri comerciale, dar si in scopuri casnice. Trebuie doar sa apasati putin pe portocala si sa lasati cele . Alegeti dintr-o gama variata cele mai bune produse pentru barul dvs. Cap rezerva Reamer - Storcator Citrice Hamilton.


Storcator Citrice Proctor Silex by Hamilton Beach . Storcator citrice electric de la cunoscutul producator de echipamente electrice:. Acasă Aparate pentru BarStorcator CitriceStorcator Citrice Hamilton Beach.


Grup multiplu: storcator citrice-blender-mixer, pahar mixer din inox-capacitate litri, pahar blender din inox-capacitate litri, dimensiune (LxlxH mm): . Storcatoare citrice profesionale pentru baruri, pub-uri si restaurante.

Storcator citrice profesional cu maner, filtre, con si pulverizator. Echipamente bar Storcator citrice si fructe Storcator citrice profesional cu maner. Echipamente bar Horeca de inalta calitate.


Vezi aici colectia de echipamente bar oferita de fresco. Detalii - Grup pentru bar, blender + mixer + storcator citrice - Gastro Group.


Grup bar, compus din blender, crusher gheata si storcator citrice.