luni, 1 aprilie 2013

Scaun rotile handicap pret

Vand scaun cu rotile - carucior handicap - wheelchairs Z-Tec. Carucioare handicap la cel mai bun pret doar la Ortomobil. Scaun cu rotile (fotoliu rulant) - ofera posibilitatea unei persoane cu handicap locomotor sa se .

Fotoliu rulant (scaun cu rotile) usureaza deplasarea pacientilor cu handicap locomotor sau neuromotor, a batranilor, a celor ca au suferit fracturi, entorse. Scaun cu rotile pentru persoane cu handicap produse incontinenta escare absorbante scaun olita wc handicap carucior cu rotile batrani bolnavi. Scaune cu rotile Produse Asemanatoare cu: SCAUN ROTILE PERSOANE HANDICAP IEFTIN - PRET incepand de la 6Lei.


Ai oferte pentru Scaune cu rotile, cu preturi bune, Lei.

Carut handicap pentru persoane cu dizabilitati locomotorii - Scaun cu rotile . Scaune cu rotile Produse Asemanatoare cu: Carucior handicap , scaun cu rotile pt adulti - PRET incepand de la 12Lei. Scaune cu rotile Produse Asemanatoare cu: Carucior handicap , scaun cu rotile pt adulti - PRET incepand de la 6Lei.


Fotoliu rulant (carucior cu rotile) este utilizat de persoanele cu handicap locomotor sau de persoanele in varsta cu mobilitate scazuta. Scaun cu rotile, pliabil, din otel sau aluminiu.