luni, 1 aprilie 2013

Pensiunea maria predeal piscina

Piscina, Sauna, loc de joaca pentru copii, foisor cu gratar si locuri de parcare la Pensiunea Maria Predeal, cu doua locatii 1. Pagini similareVILA MARIA are sufragerie de mp, cu semineu functional pe lemn si bar,. Vila are PISCINA interioara, SAUNA (finlandeza si cu infrarosu) si conditii .

In plus, piscina functionala tot timpul anului si sauna finlandeza sau cea de intretinere (cu infrarosu) va incarca cu . Pe langa terasa cu foisor, loc de parcare si locuri de joaca pentru copii, in cadrul Vilei Brandusa veti gasi o piscina interioara si sauna ( irlandeza, cu infrarosu), . Piscina, Sauna, drumetii si VOIE BUNA la PENSIUNEA. Pensiunea Maria Predeal - descriere, imagini, telefon, pareri:.

Piscina e foarte calda, iar sauna a fost la fix dupa o partida de schi. Vila Maria Rustic Predeal este situată în Predeal, la minute de mers cu mașina de cele mai apropiate pârtii de schi și oferă o saună și o piscină.


Pretul unei camere cu acces la PISCINA inclus . Pensiunea Maria Predeal, stele, are doua locatii si practica urmatoarele tarife:. Vila are piscina interioara, sauna (finlandeza si cu infrarosu) si conditii .