marți, 2 aprilie 2013

Firma de spalat covoare braila

Firma noastra va ofera servicii de spalare in. Spalatorie Covoare Braila updated their profile picture.

Pentru că dispunem de o copertină de policarbonat, suntem singura spălătorie din Brăila care vă poate garanta uscarea covoarelor în aer liber, dar ferite de . Spalatorie Curatatorie Braila Braila - SCM Decembrie. Oferte de la SC CLEAN EXPRES SRL si alte firme din BRAILA.


Mai gasiti curatenie generala si spalat covoare din BRAILA.

Spalat lenjerie; Curatat imbracaminte; Curatat covoare; Curatat pene si puf; Colectare de la domiciliu; Servicii tehnice pentru industria textila. Eco Fresh,spalatorie si curatatorie chimica,va ofera servicii de:dry clean,laundry,carpet.


Servicii curatenie profesionala pentru birouri, apartamente, firme, hale si alte imobile. Prin serviciul de spalatorie covoare si mochete va stam la . Sea Clean - Spălătorie Curăţătorie Umedă (concept Lagoon by Electrolux) va oferă servicii. Curatatorii chimice ecologice spalatorii, calcatorii din Braila, firme de curatat din Braila. Servicii Curatenie Generala Braila: Firma curatenie, servicii curatenie,.


Spalatoria - curatatoria chimica ecologica Decembrie din Braila presteaza urmatoarele.

SCM Decembrie este in prezent cea mai mare societate de spalatorie . VeroClean firma de curatenie in Galati si Braila ofera solutii complete în domeniul serviciilor de curatenie si întretinere,. Vand covoare, Covor mov lila 160x25 Set de covoare stare foarte buna, Vand covor. Spalatorie curatatorie angajeaza personal, ,curatatorie covoare braila.


Această mașină performantă, fabricată de una dintre cele mai mari firme în domeniu, CATINET, face următoarele operațiuni: aspirare, spălare . Alegeţi Sea Clean atunci când doriţi o curăţare de top pentru articolele dumneavoastră delicate. Compania Albastra SRL Braila, spalatorii ecologice din Braila. Descriere: Prestare de servicii de curatenie pt. Aveti mai multe covoare si vreti sa aflati pretul spalarii lor?


Va punem la dispozitie calculatorul de preturi pentru spalat covoare!