joi, 2 decembrie 2010

Seminee bioetanol

Semineele Bio functioneaza pe un combustibil lichid asa numit si bioetanol, combustibil 1 ecologic care nu emana gaze toxice prin ardere . Seminee pe bioetanol cu flacara adevarata, fara fum, fara miros. Oferta pentru Bio Seminee de decor care nu necesita cos de fum, putand fi montate si la bloc.

Vezi modele de produse si preturi din gama Seminee cu bioetanol de calitate superioara, oferite de Seminee. Aceste bioseminee nu necesita cos de fum, nu degaja miros, sunt usor de utilizat si simplu de amplasat.


Bioseminee cu un design modern si flacara adevarata, fara fum, fara miros. Seminee electrice pe bioetanol care pot fi montate in orice spatiu dorit.

Ebios-noua serie de seminee cu bio-etanol Spartherm. Bucurati-va de un semineu in casa Dvs - chiar si fara cos de fum! O noua tendinta aparuta de cativa ani este aceea a semineelor cu bioetanol. Aceste modele de seminee au flacara reala dar pentru ca nu au nevoie de cos de . SEMINEE COMBUSTIBIL BIOETANOL - : L-shape , Lighthouse, Bubble, Jar, Totem, Fire Table, Fire Coffe, Coffee Fire Long, Single, Hot Chocolate, Groundfloor, .